Een vijver waarin gezwommen kan worden of een zwembad met de uitstraling van een vijver? De hybride-vorm van een zwembad en een vijver wint steeds meer terrein ten opzichte van de natuurvijver en het zwembad. Dat is niet zo verwonderlijk, want wie wil er nou niet even lekker zwemmen in zijn eigen tuin. Dit is nu mogelijk zonder er een blauwe bak voor te laten plaatsen.

Zwemvijvers zijn vijvers welke op een esthetisch verantwoorde manier geïntegreerd kunnen worden in een nieuwe of bestaande tuin. Zwemvijvers combineren het goede van twee werelden, namelijk het mooie van een tuinvijver en het gebruik van een zwembad. Hierdoor ontstaat er een waardevolle toevoeging aan uw buitenbelevenis.

Wij bouwen onze zwemvijvers op onze eigen specifieke manier, zodat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw eigen zwemvijver. Onze bouwwijze heeft inmiddels bewezen dat hij zijn taak onverstoorbaar en tot grote vreugde van onze klanten, zijn belofte waar maakt. Men verbaast zich keer op keer van de helderheid en zuiverheid van het zwemwater.

Klik hier voor meer foto’s van “eigen” tuin- en zwemvijvers